Povezanost

Povezanost epizoda 41

Nakon saznanja za ubistvo koje je počinio njegov otac, Aziz osjeća duboku bol i strah da bi mogao zauvijek izgubiti Feride. Kada Aziz prihvati Bulentov poziv i krene da se vidi s njim, suočava se s mogućnošću da izgubi još dvije osobe koje voli. Šta će se dogoditi na susretu Aziza i Bulenta?

Hoće li Aziz zanemariti vlastitu sigurnost i život kako bi zaštitio one koje voli? Feride dolazi na vrata Tahsinove kuće s pištoljem s kojim je ubijena njena tetka. Ali kada pištolj pređe u Tahsinove ruke, Feride se suočava sa smrću. Hoće li se Feride moći spasiti od Tahsina? Hoće li Feride podleći smrti od istog pištolja i istog ubice kao i njena tetka?

Nakon što se oslobodio od Feride, Tahsin kontaktira osobu koja će mu pomoći da pobjegne iz zemlje. Kada se Tahsin ukrca na čamac koji će ga odvesti na brod koji ga treba odvesti van zemlje, suočava se licem u lice sa potpuno neočekivanom osobom.

Kakva će biti odluka osobe u čijim rukama je Tahsinova sudbina? Hoće li ga predati vlastima ili će ga pustiti da pobjegne? Feride i Aziz prolaze kroz najveći test do sada. Hoće li uspjeti ostati hrabri zbog svoje ljubavi?