Povezanost

Povezanost epizoda 39

Kako bi napravio pomak protiv Bulenta i Kerema, Aziz pomoću informacija koje dobiva od Enesa kreće u potragu za Keremovom crnom knjigom. Plan koji je osmislio Aziz kako bi mu u ruke dospjela knjiga, pretvara se u igru mačke i miša po uredima holdinga.

Aziz nije svjestan ilustracija koje pronalazi Kerem, a ako ne pronađe knjigu, njegova reputacija bit će uništena. Hoće li biti u mogućnosti upropastiti tajni plan? Kad Feride sazna da je metak iz pištolja kojeg je pronašla u kući ubio njenu tetku, i ona se okreće ka tamnoj strani, te odmah kreće u bolnicu čekati kraj Rustemova kreveta kako bi mogla pitati tko je ubojica.

Tahsin saznaje da je Rustem živ, također se suočava s gubitkom dionica kompanije, te gubljenjem kontrole u svemu. Hoće li Feride saznati da je Tahsin ubojica njene tetke? Ili će Tahsin još jednom uspjeti sakriti istinu? Aziz pokušava pokvariti prljavu Bulentovu igru, koji je obećanjem pridobio Kerema na svoju stranu.

Dok je Feride u potrazi za istinom u vezi velike boli koju je pretrpjela njena obitelj, ne znajući da je osoba koju doista traži otac čovjeka kojeg voli. Kako će ovaj veliki test utjecati na njihovu ljubav? Hoće li ih istina rastaviti?

Unatoč svemu što će saznati, hoće li se još čvršće povezati i krenuti u zajednički život? Ovog puta tabla „Satranc-i Urefa“ je stala na „Nifak“ (frakcija, skupina) još jednom dokazujući da ni za Aziza niti Feride nastavak suočavanja neće biti lako prevladati, kao što su mislili.