Povezanost

Povezanost epizoda 34

Aziz saznaje od Saliha da je tabla Satranc-i Urefa koju posjeduje vrlo posebna. Također mu govori da je donio čvrstu odluku doprinijeti na način da bude putnik te igre. Kad Salih primijeti zrcalo na igraćoj tabli, pita Aziza je li ozbiljan i da li je doista razmislio o toj veoma važnoj odluci. Ta odluka dovodi Aziza do raskrižja s izborom između dobra i zla. Aziz je odlučan nastaviti i spreman je na posljedice tog puta, preuzima vlasništvo nad onim što mu je povjereno, no hoće li doista biti spreman početi iz početka?

Feride je odlučna da ide za otkrivanjem skrivenih tajni koje opterećuju njenu obitelj. Prvi korak je razgovor s ocem, ali Faik joj ne daje odgovore koje je tražila. Ali Feride ne odustaje. Bez obzira što će biti potrebno, donosi odluku da otkrije tko je odgovoran za počinjeno ubojstvo prije tolikih godina, koje je iskidalo njenu obitelj. U tome joj je Aziz najveća podrška.

Kerem čini sve što je potrebno da vrati svoju baku Anet. Tahsin i Bulent traže bilo kakav način da postanu vlasnici minijature. Bulent upućuje Tahsina na novi plan. Na taj način pokvarit će igru koju je Mehmet Šefik započeo, te doista stjerati Aziza u kut. Tahsin će se morati suočiti ili s gnjevom svog sina ili Bulentovim gnjevom, ili će radi Azizove dobrobiti biti prisiljen stajati na suprotnoj strani od svog sina.

Tagovi

Slične objave

Back to top button
error: Zabranjeno kopiranje !!
Close

Otkriven je Ad Blocker

Molimo ugasite Ad Blocker zbog boljeg doživljaja na stranici.