Povezanost

Povezanost epizoda 40

Aziz je suočen s mogućnošću gubitka pozicije predsjednika uprave, kao i čitave svoje reputacije u poslovnom svijetu kad Kerem na internetu pusti video tuče iz 1. epizode. Aziz dostiže tačku kad se s gađenjem mora suočavati sa konstantnom izdajom i gotovo je spreman odustati.

Uz tajnu koju mu saopćava Salih baba, pronalazi u sebi snage za nastavak borbe. Uprkos svoj izdaji s kojom je Aziz suočen, te teretom koji mora nositi, hoće li imati snage nositi se sa svime? Nakon što je saznala da je Tahsin ubica njene tetke, Feride se okrenula ka svojoj tamnoj strani i koristeći ono što skriva u svojoj torbi kreće za Tahsinom.

Što Feride skriva u svojoj torbi? Da li doista kreće Tahsinu da osveti ubistvo tetke? Ili Feride ima nešto posve drugo na umu? U namjeri da spriječi Kerema da preda policiji dokaze na osnovu kojih bi mogao biti uhapšen, Tahsin je prisiljen predati Keremu sve dionice. Međutim, čekajući predaju dionica u zamjenu za dokaze, suočen je sa zlim iznenađenjem koje mu je Kerem pripremio.

Dok se Tahsin pokušava nositi sa svim problemima, stiže Feride na obračun. O čemu će biti polaganje karata? Uprkos svom zlu oko njih, hoće li Feride i Aziz moći stvoriti čvrsto korijenje svoje ljubavi jedno za drugog? Ili će to užasno ubistvo iz prošlosti biti dovoljno da ubije ljubav između Feride i Aziza?