Vijesti iz svijeta filma i showbiza

Ovo su nove turske serije koje nam stižu u oktobru

Tv serije koje nam stižu ovog mjeseca su :
1. Şeref Sözü – (Data riječ) je priča o bogatom čovjeku, Yaman Çelebi, koji će održati dato obećanje koje je jednom dao njegovom spasiocu. Njegova sudbina će se stopiti sa sudbinom lijepe Isre u strastvenoj i složenoj ljubavnoj priči. Serija je snimana u produkciji kompanije Tims&. U glavnim ulogama su: Tolgahan Sayışman, Sude Zulal Güler, Öykü Çelik, Hülya Darcan. Serija će se prikazivati na Show TV. Datum premijere se očekuje vrlo brzo.

2. Gönül Dağı ( Srce planine). Ovo je priča o trojici rođaka koji pokušavaju da ostvare svoje snove, uprkos svim preprekama koje ih čekaju na putu. U glavnim ulogama su: Berk Atan, Gülsim Ali.

3. Alev Alev (U plamenu) Ovo je priča o tri žene čijoj će se sudbini pridružiti i vatra. Cemre, koja pokušava da pobjegne od muža tiranina. Ruija, koja će se suočiti sa surovom životnom istinom. Çiçek, koja će izgubiti ljepotu i sebe. Emitovanje serije je na Star Tv. U glavnim ulogama su Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz, Hazar Ergüçlü, Berker Güven, Cihangir Ceyhan, Berkay Ateş.

4. Çocukluk (Djetinstvo) Ovo je priča o devojčici koju je majka ostavila u sirotištu. U sirotištu pronalazi prijatelje koji će joj pomoći da prevaziđe gorčinu gubitka voljene osobe i pronađe drugu porodicu. Serija će se emitovati na Fox TV. U glavnim ulogama su: Beren Gökyıldız, Burcu Özberk, Erdal Beşikçioğlu.

5. Kefaret (Iskupljeje) Ovo je priča o sretnoj porodici čiji se život mijenja nakon jednog događaja. U glavnim ulogama su: Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat.

6. Akinci (Napadač) Ovo je priča o modernom junaku po imenu Fatih koji brani Istanbul. Njegova borba datira iz osmanske historije. Na svom putu susreće ne samo neprijatelje, već i veliku ljubav. U glavnim ulogama: Şükrü Özyıldız, Büşra Develi. Emitovanje je na ATV TV.

7. Sol Yanim (Moja druga polovina) U glavnim ulogama su: Tolga Mendi, Özge Yağız, Cansel Elçin, Cemre Baysel. Emitovanje serije je na Star TV.

Slične objave

Back to top button
Translate this website »
error: Zabranjeno kopiranje !!

Otkriven je Ad Blocker

Molimo ugasite Ad Blocker zbog boljeg doživljaja na stranici.