Osman

Osman 124 epizoda

Ravnoteža se mijenja u krajnostima. Nayman želi da sklopi sporazum sa Bursa Tekfuru protiv Osman Bega. Koji je Naymanov potez za postizanje sporazuma sa Bursa Tekfuru? Osman beg je svjestan opasnosti. Očigledno je da će, ako se Bursa Tekfuru i Nayman udruže, njihova egzistencija biti u opasnosti.

Koji će potez poduzeti Osman beg da to spriječi? Osman Bey se suprotstavlja Bursa Tekfuru. Šta će biti kraj tenzija između Osman-bega i Tekfura? Kada Nayman dobije vijest da se Bursa Tekfuru i Osman Bey sastaju, poludi. Nayman cilja na Şeyh Edebalıja da naudi Osman Beyu.

Hoće li šeik Edebali biti spašen? Saradnja Ismihana Sultana i Naymana se nastavlja nesmanjenom količinom. Prema planu, Ismihan Sultan iznutra i Nayman izvana će završiti Osman bega. Šta je plan Ismihana Sultana? Ismihan Sultan je sva u krvi.

Na njenom čelu čeka Malhun Hatun sa bodežom u ruci. Hoće li Ismihan Sultan umrijeti? Šta čeka Malhun Hatun? Osman-beg je rame uz rame sa sultanom Mesudom. Ismihan će svoj veliki plan provesti u djelo protiv Sultana i Naymana.

Šta je veliki plan Osman-bega?Osman Bey zadaje Cerkutayu da slomi Najmanovu moć. Cerkutay se infiltrirao pod maskom Nökera. Jedan od katapulta koje je Nayman napravio je ekvivalentan snazi ​​deset katapulta. Osman Bey shvaća da je Naymanova meta Yenişehir.