Home / Vijesti iz svijeta filma i showbiza / Evo ko su novi učesnici “Farme 8”

Evo ko su novi učesnici “Farme 8”

Po pisanju bloga freshpress, i ova godina sa “Farmom 8” će i tekako biti zanimljiva i interesanta, a evo šta oni još pišu.

Niste se pošteno odmorili ni od “Farme 7”, a od marta bi trebalo da krene “Farma 8”

Ekipa će uglavnom biti sastavljena od već dobro poznatih rijaliti-učesnika koje ste gledali u svim mogućim izdanjima dosad.

Rekorderka po broju učešća u ovom rijalitiju je Zorica Marković, pa kako onda da nova sezona počne bez nje? Takođe će ući i njena imenjakinja Zorica Marković Keva.

“Dosad smo razgovarali sa nekoliko potencijalnih učesnika jer nismo bili sigurni za tačan datum emitovanja. Planirano je bilo da počnemo u martu, ali ćemo po svoj prilici krenuti ranije, možda već i krajem februara” – kaže izvor ovog lista i dodaje:

“Pričali smo s Macom i ona je blizu potpisivanja ugovora. Ide nam na ruku to što je posljednjih dana aktuelna zbog priznanja da se prostituiše, pa ćemo tako u programu čuti i imena njenih klijenata iz javnog života. Osim Mace, poziv da uđu u osmu sezonu “Farme” dobili su i Ava Karabatić i Gastoz, kao i Vendi.”

“Dobru ponudu dali smo i Ljubi Pantović, koja će u rijalitiju otkriti sve tajne ljubavnog trougla koji su navodno činili ona, njena ćerka Aleksandra Subotić i Aleksandar Čabarkapa. Poziv su dobili i bivši pobednik “Farme” Miloš Bojanić, kao i Saška Karan, a pregovori s još nekoliko zvezda tek nam predstoji” – dodaje izvor.

error: Zabranjeno kopiranje !!