Home / Serije / Indijske serije / Ljubav umire posljednja / Ljubav umire posljednja 89 i 90 epizoda

Ljubav umire posljednja 89 i 90 epizoda

Epizoda 89 – Arohi sa djecom jede slatkiše u znak prve pobjede. Čavani veli kako je bilo zanimljivo gledati Dipov izraz lica nakon što je došla njena dvojnica. Sutradan, Pritvi i Dip pričaju, Tara dolazi. Pritvi govori DIpu da ne valja, Juneja je otkazao ugovor. A on (Dip) zna koliko je taj ugovor bio važan gđi.
Dip uputi pogled Pritviju, Arohi baš i nije zadovoljna. Roma doda da nikada ne bi izgubili ovaj ugovor da je Virat tu. Dip je šokirano pogleda, Arohi takođe, pita se ko je sad pa taj Virat. Tara veli da je dobro što joj je neko poslao slike Dipa i te djevojke, inače ne bi saznala šta on radi na zabavi. Ostali su šokirani, Dip je pita šta je rekla, neko joj je poslao slike, pita ko.
Tara čeka Dipa na balkonu. On dolazi i pita zašto ga je zvala. Ona mu se izvini, moli ga da oprosti, kaže da ga voli. Zagrli ga, mnogo ga voli. Dip veli da je u redu. Tara skoči sa balkona zbog Dipa.

Epizoda 90 – Tara leži na krevetu u zavojima, tu su Bandari, Roma i Dip. Arohi ih prisluškuje. Dip govori da je mislio da se šali, inače joj ne bi dopustio da skoči. Njegova je krivica. Roma ga pita hoće li prestati kriviti sebe, on uopšte nije kriv. Uvijek je podržavao i činio sve za nju.
Arohi je emotivna, iskoristiće Taru da sazna gdje je Ridi, gdje je Niku.
Tara za stolom govori Dipu da je konačno dokazao da je ne voli, inače bi skočio. Dip govori da umiranje za nekoga ne dokazuje ljubav. Ne zna ko joj je to rekao. Arohi sluša, za stolom su i Roma, Maja i Tarin otac. Tara pravi probleme Dipu.
Tara bira šta da obuče, Arohi je posmatra. Nazove je na telefon. Tara se javi, Arohi veli: ” Ubico! Znam za sve zločine što si počinila. (Tara je šokirana i uznemirena) Znam sve ljude koje si ubila. Uživaš nakon što si oduzela toliko života. Tara je uplašena.