Ljubav umire posljednja

Ljubav umire posljednja 139 i 140 epizoda

Epizoda 139 – Epizoda počinje sa vatrometom, Dip na konju i njegova svita dolaze pred Raičand kuću. Pored njega je Sik ( pobornik Sikizma- religije u Indiji. Nosi turban i obično ima bradu). Bindija i ostali plešu dok bubnjevi sviraju. Virat gleda u sika, vidi da se ponaša čudno, pokušava sakriti lice. Zaključi da je to prerušena Arohi i zgrabi ga optužujući da je on Arohi. Nema više koristi da se krije, zna da je to Arohi. Čovjek ga pita o čemu priča, kakva Arohi, neka ga pusti. On je Đatindar Sing, nije nikakva Arohi. Virat ga i dalje optužuje, oglasi se Dip, govori mu da ga pusti, to nije Arohi. Ali Virat ne sluša i skine čovjeku naočare i pokušava da mu skine turban i bradu. Svi iz svite stanu i gledaju ih. Romi je neugodno, priđe Viratu i govori mu da ne pravi scenu, svi gledaju. To nije Arohi, neka ga pusti. Virat ga pusti i bubnjevi opet počnu svirati. DIp siđe sa konja i govori nešto Viratu što mi ne čujemo. Potom svi uđu unutra. U sali, sveštenik i njegov pomagač, mlađi sveštenik pripremaju sve za vjenčanje. Dip sjedne na mladoženjino mjesto. Zove Virata i pita ga da dovede Nikua, biće od pomoći ako Arohi dođe. Mlađi sveštenik, pomagač mu kaže da se skoncentriše na vjenčane rituale, ako vjenčanje ne bude sklopljeno uz svu koncentraciju i vjeru, to kasnije pravi probleme. Virat ode do Nikuove sobe, ali prazna je. Traži Nikua, ali kada ga ne nađe, ode dolje i kaže Dipu. Dip je taman obavljao ritual sa kokosom, šokiran je kada mu Virat kaže da nema Nikua. Kosos ispadne iz ruke mlađem svešteniku i Dip sada njega pita gdje je njegova koncentracija, prije dva minuta mu je pametovao o tome. Virat ga pita da se skoncentriše, imaju problem. Dip mu kaže da potraži Nikua, mora biti tuda negdje. Glavni sveštenik pošalje Romu po mladu. Čavani je zaustavi, veli da će on dovesti mladu. Roma se nasmije i složi. Sveštenik pošalje mlađeg sveštenika da donese nešto i on ode.Tara zarobi Nikua i zaprijeti Arohi da se uda za Dipa.

Epizoda 140 – Tara kaže Arohi da požuri, ima samo 10 minuta da spasi Nikuov život. Nakon isteka vremena će moći čuti samo njegov zadnji uzdah. Arohi je šokirana i uplakana. Tara joj čestita i nasmijana prekine. Drži nož i uživa u svojoj igri. Arohi plače, koliko god da je prijeti, neće se udati za tog demona. Pronaći će Nikua i spasiti ga od nje. Obriše suze i prisjeti se razgovora sa Tarom, u pozadini je čula zvona od hrama. Pomisli da zna gdje je Tara.
Ovamo, sveštenik govori da zovnu mladu, prolazi im vrijeme. Gosti se pitaju zašto treba toliko vremena Tari da dođe, ko zna šta je sad bilo u porodici. Romi i ostalima je neugodno. Čavani dotrči do Virata, veli da Tara nije u sobu. On i Roma odu da provjere. I Pritvi pođe sa njima. Stižu u sobu, vide da je sva ispreturana, kao i napravljen konop od marame spušten niz prozor. Pitaju se šta se desilo, Roma doziva Čavanija. On dolazi, veli da kada je došao da je zovne, zatekao je tog sveštenika kako se čudno ponaša i ulazi u sobu. Čak je i zatvorio vrata iznutra. Pokušavao je da otvori, ali uzalud. Čuo je buku unutra , otrčao je da ih informiše. Roma veli da je to Arohi. Arohi je bila prerušena u tog sveštenika. Tara je kidnapovana. Arohi je kidnapovala. Arohi sve to sluša sa prozora.