Home / Serije / Indijske serije / Ljubav umire posljednja / Ljubav umire posljednja 87 i 88 epizoda

Ljubav umire posljednja 87 i 88 epizoda

Epizoda 87 – Arohi tužna korača kroz kuću, prisjeća se kako joj se Mami ji predstavila kao socijalna radnica i lažno joj pomagala. Misli kako znači da je ta žena Sunanda ili kako se već zove takođe dio igre. Za stolom su Maja, Pritvi, Dip i Mami ji. Arohi donosi hranu. Krene servirati Mami ji, ona je zaustavi. Mami ji upita šefa zar joj nije objasnio pravila kuće. Šef je moli da oprosti, nova je. Arohi se izvini.
Dovode paralizovanog oca. Stiže i Tara. Veli da je Dip vodi na sastanak pa se spremala. Svi se uhvate za ruke i pomole Bogu. Arohi ih poslužuje. Krene servirati Tari koja slaže face, gadi joj se. Arohi se smije i servira. Arohi saznaje da je Dip siroče kome je Roma pomogla!

Epizoda 88 – Dip silazi niz stepenice i pozdravlja oca, poljubi ga. Potom prilazi Romi. Arohi je tu. Dip sjedne kraj Rome.
Gdin Juneja dolazi na sastanak, potpisaće ugovor vrijedan 100 biliona rupija minimalno. Arohi je kući sa djecom. Ispriča im sve. Veli da Roma mnogo vjeruje Dipu, misli da će on sigurno finalizirati ovaj ugovor.
Ako spriječi Dipa da sklopi ugovor, njeno povjerenje će se poljuljati. Čavani je pita kako će to izvesti. Arohi govori o pozvanom pjevaču i vadi prašak koji će da uništi glas i najvećeg pjevača. Pjevač neće moći da pjeva, Junejina kćerka neće biti srećna, a samim tim nema ni ugovora. Arohi uspijeva u svojim namjerama i sretna je zbog toga što je prva pobjeda već na listi.