Home / Serije / Indijske serije / Ljubav umire posljednja / Ljubav umire posljednja 85 i 86 epizoda

Ljubav umire posljednja 85 i 86 epizoda

Epizoda 85 – Dip se opet čudno osjeća, opet se hvata za srce. Pas laje na Arohi, Dip joj govori da se ne plaši, on ne ujeda. Čivani dolazi do Arohi koja drhti nakon susreta sa Dipom. Smiruje je. Arohi govori da nije uplašena, saznali su dio. Dovoze paralizovanog čovjeka u kolicima. Arohi razmišlja kako mora saznati kako je on povezan sa Dipom. Dip dolazi i namjesti šal paralizovanom.
Arohi donosi sok. Dip se naljuti, pita ko je rekao da donosi, zar ih menadžer ništa nije naučio. Ko je rekao da tata želi sok? Arohi se izvini, nesporazum je u pitanju. Ode. Pomisli u sebi da je to znači tata.
Arohi slučajno pada na stepenicu i Dip je uhvati za ruku, kaze joj da bude pažljivija. Arohi je kući, pali odjeću konobara.

Epizoda 86 – Arohi odlazi od djece, teško joj je. Čavani i djeca joj uzmu torbu. Ona ih pita šta je sad to? Čavani veli da joj treba torba, neka trči kao i prije. Arohi ih zagrli, plaču svi. Ona im se izvini, nije shvatala da joj žele samo najbolje, zaboravila je da su povezani sada. Arohi dolazi do kuće, čuvar pita ko je ona. Arohi veli da je Savita bolesna, došla je da je zamjeni, on je pusti. Dip je ispred kuće, pita ko je ona. Arohi se okrene i šokira. Guta knedle. Veli da je služavka, Savita je bolesna pa je mijenja.
Dip priđe i ulaze zajedno u kuću.
Arohi dolazi u Dipovu kuću kao služavka i saznaje da je Sunanda Mami ji. Arohi ulazi u kuhinju i prisjeća se Šimle. Šef ugleda Arohi i veli da mu Savita nije rekla da će doći, baš je neprofesionalna.
Arohi i dalje sluša Maju koja govori da spominje Arohino ime jer joj se najveći san ispunio zbog nje. Ostavila je sestru samu zbog glume, nije ni shvatila da je Tara tako porasla.