Home / Serije / Indijske serije / Ljubav umire posljednja / Ljubav umire posljednja 83 i 84 epizoda

Ljubav umire posljednja 83 i 84 epizoda

Epizoda 83 – Arohi dolazi u internet kafe. Pretražuje ime Dip Rađsing na internetu. Šokirana je vidjevši da je to njegovo pravo ime i da je najmlađi biznismen broj 1. Arohi govori da će ubiti to čudovište, osvetiće mu se.
Arohi pita ljude na ulici da li su vidjeti tog momka i pokazuje Dipovu sliku. Dječak na biciklu joj ukrade torbicu. Arohi trči za njim.

Nakon što ih stigne pita ih ko su oni, zašto su je pratili. Djeca je dovode u svoje skorovište i kažu da tu žive. Arohi pita gdje su im roditelji. Oni kažu da nemaju. Arohi im pokaže Dipovu sliku i pita da li su ih vidjeli. On pogleda na telefon, zove svoje prijatelje i kaže im da potraže Dipa. Djeca povedu Arohi do Dipove kuće.
Arohi ga ugleda u autu. Dip dolazi do zgrade na kojoj piše ” Tarino preduzeće”. Arohi i djeca ga prate.

Epizoda 84 – Arohi gleda u Dipa i drži dječaka za ruku. Dječak je pita šta je bilo, pričala je o osveti. Gdje je sada sav njen bijes? Arohi ljutito govori da nije samo ljutnja, vulkan bukti u njoj. Osvetiće se. Dip priča sa Tarom, kaže da je stigao na posao, neka ne brine, vidjeće se kod kuće. Čuje neku lomnjavu.
Izađe ispred firme i vidi da mu je polupano staklo na autu. Arohi je razbila staklo. Misli kako je ovo početak, njen prvi napad.

Arohi se poslije sa djecom vraća u kuću, napravi im jelo i kaže da idu u krevet ranije. Malac je dirnut jer mu je tako isto majka govorila. Čavani pita ko je to. Arohi se prisjeti Nikua i oslovi dječaka Nikuovim imenom. Teško joj je. Kod Dipa je zabava. Zabava počinje. Čavani otvara kapiju, obezbjeđenje pita ko su oni. Arohi je prerušena u konobara. Obezbjeđenje pušta Arohi i dječaka da uđu na zabavu.
Arohi ugleda Maju kako se smije i priča sa nekim gošćama.Arohi ponese Maji piće. Ponudi je. Maja se nasmije, veli da joj je alkohol život. Uzme čašu i izvadi novac, stavi joj na tacnu. Arohi se zahvali. Pita da li treba da donese njenom mužu. Maja veli da joj prvo nađe muža pa onda donese piće. Kaže da ima u životu sve sem muža.

Oglasi se Pritvi, neka zaboravi, neka ni ne sanja da se uda tako stara. Arohi je šokirana. Razmišlja kako znači nisu u braku, ali kako su onda povezani? Arohi se sudari sa doktorom Bandarijem, Dipovim stricom.Dolazi Dip i gleda u Arohi.