Home / Serije / Indijske serije / Ljubav umire posljednja / Ljubav umire posljednja 81 i 82 epizoda

Ljubav umire posljednja 81 i 82 epizoda

Epizoda 81 – Arohi pita Mausi na šta misli pod lošim djelima koji se dešavaju u zatvoru. Mausi kaže da nije ni svjesna kakav biznis ima Durga Jadav. Ministri dolaze tu i samo stave ruku na rame djevojke koju žele. Plaši se da će možda Durga prodati i nju.

Policajci dolaze i govore zatvorenicama da se spreme za molitvu. Arohi i Mausi odu i sjednu ispred Božijeg idola.
Durga priča sa ministrom preko telefona, Arohi prisluškuje. Durga kaže da ima specijalan poklon za njega. Neće moći ni trepnuti kada je vidi. Arohi ulijeće, klekne joj pred stopala i moli da joj oprosti. Durga je odgurne. Arohi kaže da nije shvatala da treba da je sluša, neće bježati, radiće sve što kaže. Ona je podigne za kosu, veli da znači zna sve šta će se desiti večeras. Arohi krišom uzima njen telefon.

Durga govori ministru da izabere djevojku koju želi. On pokaže na Arohi, kada se ona okrene, pokaže na Mausinu bivšu miljenicu. Miljenica dolazi i pita šta je bilo, je li joj loše i kaže da joj je dodala nešto u slatkiš. Arohi pita zašto. Durga nasmijana veli zato što trebaju nju odvesti, ne Čulbul.
Odvedu je kod ministra u sobu, on je pijan na krevetu. Hvali je. Ona ustane sva slabašna. On je pita zašto se boji, neka mu priđe. Baci je na krevet. Arohi ucijeni ministra i Durgu video snimkom!

Epizoda 82 – Ministar govori Arohi da će uraditi sve kako kaže, izaći će. Durga ga pita šta to radi, ona je tu. Ministar joj kaže da je pusti da ide. Zatim kaže Arohi da ide, niko je neće zaustavljati.
Arohi se okrene i kaže Durgi da ako bude od danas neku zatvorenicu prodala ministru, neka zapamti, video je i dalje kod nje. Od danas mora prestati sa svojim zlim poslom. I da, mora proširiti vijest gradom da je zatvorenica Arohi počinila samoubistvo, moraju vijest ištampati u novinama.

Ministar pristane, dobiće šta god želi. Arohi veli da joj trebaju još ključevi njegovog auta. Arohi klimne glavom i polahko izađe iz zatvora.
Mausi zatvori Čulbul u mračnu sobu. Arohi sjedi u autu i govori da čim prošire vijest o njenoj smrti, Durga i ministar će biti razotkriveni.
Dip čita vijest o Arohinoj smrti. Pritvi govori da je policija pucala na nju i pala je sa litice i umrla.
Arohi stiže pred bratovu kuću, sve je uništeno i zaraslo. Arohi nalazi Diju i prijeti joj da će je ubiti ako ne kaze gdje su Ridi i Niku. Ona joj kaže da su u Mumbaiju.