Home / Serije / Indijske serije / Ljubav umire posljednja / Ljubav umire posljednja 74 i 75 epizoda

Ljubav umire posljednja 74 i 75 epizoda

Epizoda 74 – U ukrašenoj Raičand kući Pritvi pozdravlja goste koji su došli na zabavu. Tara je na spratu i bira haljinu za zabavu. Arohi također dolazi na zabavu. Tara na zabavi poreže prst. Arohi dolazi do okačenih slika u hodniku. Razmišlja kako je čip stavila u neku od njih, ali ne zna koju. Anuška i Juvrađ plešu. Dip poljubi Arohi u ruku. Arohi opet odlazi do slike da uzme čip ali je zaustavlja Somija pitajući je da li je dobro? Arohi joj kaže da traži čip, jako je važno, život joj je u pitanju.

Tara ugleda Maju i Diju sa Rantejom i Balwantom. Oni se zabavljaju, Tara donese Maji piće, uspe prah neki unutra. Maja popije i napije se.Arohi dolazi sa Somijom, Dip misli i dalje da je Tara, pita je gdje je bila. Ona veli da je bila sa Somijom. Somija ih ostavi same, DIp krene da je poljubi u ruku i shvati da nema flaster. Shvata da je to Arohi. Tara ubije Malhotru i smjesti Arohi!

Epizoda 75 – Tara je ovaj put smjestila Arohi da izgleda da je ona ubila Malhotru i policija dolazi i ugleda Arohi krvavih ruku. Lakš dolazi i Arohi mu pokušava objasniti da je Tara njena dvojnica ubila Malhotru i smjestila joj. Arohi se šokira kada Lakš kaze da je ispred njega tijelo i dokaz kao i svjedoci koji govore da je Arohi ubila čovjeka, plus ima i nož krvav u rukama.

Policija stavlja lisice Arohi, ona gleda u Dipa, kao i on u nju dok je policija vodi. Arohi uplakana odlazi i pita Lakša ako joj on neće pomoći, ko će? Arohi sjedne i ugleda Dipa koji stoji sam na balkonu i gleda je. Ne djeluje zadovoljno i srećno. Naprotiv djeluje kao da mu nije svejedno. Nakon što je odvedu, on ulazi u kuću i zatekne Taru. Ona ga zagrli, jako je srećna. Arohi jedino drži to što ima pravu karticu kod sebe. Arohi pobjegne policiji.