Home / Serije / Indijske serije / Ljubav umire posljednja / Ljubav umire posljednja 14 epizoda

Ljubav umire posljednja 14 epizoda

Dip veli Arohi da imaju bar nešto zajedničko, makar i čaj. Arohi zamišljeno govori kako dugo traje da se veze izgrade, ali da ne treba vremena da se slome. Dip ugleda novine i članak o Višalu na naslovnoj strani. Pomisli kako će mu plan propasti ako Arohi ugleda novine. Arohi ga tada pogleda, vidi da je zabrinut pa upita šta se desilo, da li je ona rekla nešto pogrešno.

Maja briše suze Arohi, Pritvi i ona su joj poput roditelja sada. Arohi se nasmiješi. Dipu stigne poruke i on se odmakne da pročita. Od Tare je, da se vide za 5 minuta. On pogleda u Arohi te joj napiše “okej”. Ovamo, Dip stoji kraj Maje i Arohi, Maja o ritalu tj. običaju gdje snaha prvi dan nakon vjenčanja priprema hranu. Upita je šta će ona njima spremiti, neka napravi nešto slatko. Arohi se nasmiješi. No, Pritvi se pobuni, Maja je dijabetičar.

Maja veli da će popiti dvije tablete, ali mora probati snahinu hranu. Svi se nasmiju. Pritvi se obrati Arohi, govori da ne mora biti idealna snaha kuće, ionako u ovoj kući niko nije idealan.
Ovamo, Tara ludi što Dipa još nema. Sa druge strane, Dip govori kako on ne voli takve šale, i ako Sušant ne može da poštuje, može da ode iz kuće. Svi se šokiraju. Dip mu traži da se izvini. Sušant se izvini i veli da će misliti na svoje granice sledeći put.

Sa druge strane, Sanaja pokazuje Arohi kuću. Ovamo, Tara prebaci Dipu da je prije stalno bio sa njom, a sada je sa Arohi. Viče kako joj nije jasno, zašto im treba ona. Ubili su Višala, okrivili su ga i slučaj je zatvoren. Bijesni kako je trebaju poslati Višalu. Dip je smiruje ponovo, policija je možda zatvorila slučaj, ali inspektor Lakš ne odustaje. Pogodio je po parfemu da je ubica žensko. A nije podmitljiv. Uskoro će on ponovo početi da njuška, moraće onda iskoristiti Arohi.