Porodica

Porodica 4 epizoda

Aslan i Devin se nalaze na ivici razdvajanja nakon što je njihova veza zašla u ćorsokak. Kada se konačno suoče sa osećanjima kojima ne mogu da odole, neizbežno je da se pomire; Par čini prve korake za brak. Međutim, Devin ima i uslov u zamjenu za pripremljeni bračni ugovor. Jedan veliki uslov…

Iznenadna vijest o braku izaziva velike posljedice na farmi. Suočena sa svojim najvećim strahom, Hülya koristi svoj najjači adut da spriječi ovo vjenčanje: Cihan, koja je nagovorila Devina na terapiju dok su bili odvojeni od Aslana. Nema sumnje da će Džihan biti jedan od najvažnijih gostiju ovog venčanja.

S druge strane, Ibo pokušava dominirati porodicom koristeći ranjivost na farmi kao izgovor. Shvativši da ga je Aslan prevario, Ati se suprotstavlja Aslanu. Sada su i Igbo i Ati bombe za Aslana sa izvučenom iglom.

I konačno… Na farmi Soykan počinju da se sviraju bubnjevi i zurne! Dok Devin i Aslan spajaju svoje živote, neočekivani događaj koji se događa na vjenčanju uvodi Devina u tamu porodice Soykan, čiji je on sada dio.