Porodica

Porodica 21 epizoda

Devin, koja se poslije nekoliko mjeseci konačnog prepuštanja ljubavi, iznenada se nađe pred najvećim izazovom u svom životu. Dok se Aslan bori za život u bolnici, Devin odlučuje da pronađe osobu ili ljude koji pokušavaju da ubiju njenoj voljenog muškarca.

Međutim, ona neće ići ovim putem sama. Najveća bol u njihovim životima spaja Hulija i Devin. Dvije žene jure strijelca koji je upucao Aslana. Ko je podstrekač ovog incidenta? Ilijas? Džihan? Nedret i Bedri? Ili Ibo?

Dok poruka pronađena u Iboovoj sobi, čije liječenje se nastavlja kod kuće, podstiče Hulinije sumnje, Devin se suočava sa Bedrijem na pristaništu. Shvatanje da je Bedri neko ko može ostvari sve svoje ambicije, dodatno podstiče Devinove sumnje.

Bedri nastavlja da sprovodi planove koje je napravio sa Nedretom. Ilijas, koji je uspio da spasi svoju kćerku iz zatvora u Aslanovom odsustvu, rješava važan problem. Džihan, drugo ime na listi osumnjičenih, čini prvi korak ka tome da postane porodica sa Serap.

Međutim, na dan vjenčanja ih čeka opasno iznenađenje. Kako se krug sužava, strijelac je na kraju uhvaćen. Hulija i Devin zasuču rukave da saznaju ko je mušterija. Međutim, neće biti lako natjerati strijelca da progovori.

Kada Devin svojim metodama dođe do istine, ostaje samo jedno pitanje na koje treba odgovoriti: da li dozvoliti čovjeku da živi, kojeg će prije ili kasnije ubiti onaj koga volite više od svog života?Aslan otvara oči…