Porodica

Porodica 14 epizoda

Nakon što je porodični stol razbijen na komade, Aslan pokušava okupiti svoju razorenu porodicu. Kupuje marinu, da okrene čistu stranicu u svom životu.

Devin je odlučna da okonča svoj brak sa Aslanom, i angažuje advokata za razvode. Na otvaranju marine, video koji je procurio na internet prikazuje da zacijeljene rane ponovo krvare. Svi pokušavaju shvatiti odgovor na isto pitanje, ko je pustio video?

Nakon što je procurio video, Devin odlazi u primorski grad, daleko od svih. Ali, ona neće moći pobjeći od jedne osobe, Aslana. Aslan je pokušava uvjeriti da ponovo budu porodica i da izliječi njene rane.

Međutim, Devin neće tako lahko zaboraviti cijenu koju je platila za ovu ljubav.
Dok su doživljavali velike obračune na donatorskoj večeri Hulijine udruge, Džihan, koji je saznao da je godinama živio u velikoj laži, sada je svom svojom snagom protiv Sojkana.

Odlučan je natjerati porodicu da plati za ono što mu je ukradeno sve do današnjega dana.
Gorku istinu koju Devin saznaje o sebi, vraća je na prijelomnu točku sa Aslanom. Devin se nađe na velikom raskrižju, ili će ona ostati ili otići.

Aslan prima novost koja će sve promijeniti, i poduzima korake da održi porodicu na okupu. Tom odlukom, svačiji će se život nepovratno promijeniti.