Porodica

Porodica 7 epizoda

Nakon svađe za večerom, brak Aslana i Devin zapadne u slijepu ulicu. Par dolazi do točke razvoda, kada se Devin spakira i napusti kuću.Aslan poduzima akciju prodaje kockarnica u inozemstvu, i posvećuje se tom procesu. Međutim, to ga dovodi u sukob sa njegovim poslovnim partnerom Serhatom Koruzadeom.

S druge strane, Hulija ne podržava ovu Aslanovu odluku. Surađuje s Ibom kako se njegovi odnosi s Koruzadeovim ne bi pokvarili. Hulija će također saznati za Jagmurinu vezu sa Serhatom.
Devin u tom razdoblju uzima pauzu od odlaska na kliniku. Ova situacija najviše pogađa Džihana; koji želi nastaviti svoje seanse tamo gdje je stao, i pokušat će to na sve načine.

Iako se Aslan i Devin susreću tjednima kasnije zbog neočekivanog događaja, ne poduzimaju nikakve korake da se pomire. No, te će noći njihova veza još jednom biti na kušnji, zahvaljujući međusobnim osjećajima. Serhat počinje pratiti Jagmur, koja je jedini očevidac ubojstva koje je počinio u İzmiru.

Uz Atijevu pomoć pronalazi Jagmurinu kućnu adresu. Jagmur sada čeka velika borba. S druge strane, Hulija, koja dolazi do dokaza o Jagmurinoj eskort prošlosti, otkrit će istinu, a to će cijelu obitelj, a posebno Aslana i Devin dovesti u novu opasnost.