Kafa s mirisom žene

Kafa s mirisom žene 87 epizoda

Gaviota pita Marcíju gdje je Wilson. Pivisay i Aurelio slave vjenčanje u baru g. Pedra. Leonidas ih obavijesti da je dobio posao u Africi i da će otputovati s Margaritom. Gaviota taksijem odlazi tražiti Wilsona na kolodvoru. Počinje saslušanje na sudu.

Sebastián izjavi da je nevin, ali tužiteljica pokazuje dokaze protiv njega. Gaviota konačno nađe Wilsona i pokuša ga uvjeriti da svjedoči u Sebastiánovu korist. Margarita je sretna zbog novoga života. Odlazi u crkvu i moli za sina.

Wilson pristane svjedočiti i odlazi tužiteljici s Gaviotom. Pred sucem prizna da je poslovao s Ivánom i Pablom Emiliom. Objasni kako su prali novac. Okrivi Carlosa Marija za pokušaj Octaviove otmice i za Javierovo ubojstvo. Pokaže poruke koje je dobivao od gazde.

G. Pedro smisli kako će spriječiti sinov bijeg. Carlos Mario dolazi u bar i razgovara s ocem koji mu se ispričava zbog lošeg odgoja. Sebastiána proglašavaju nevinim, a Ivána uhićuju. Leonidas i Margarita spriječe Carlosov Mariov bijeg iz bara.

Policija ga uhiti. Lucrecia se oprašta od Ivána i kaže mu da će napustiti zemlju. I Pablo Emilio je uhićen. Julia pozove Gaviotu u dvoranu za sastanke i zahvali joj na svemu što je učinila za Sebastiána. Kaže joj da će Fernando dobiti 25% nasljedstva.