Kafa s mirisom žene

Kafa s mirisom žene 82 epizoda

Enrique se sastane sa Sebastianom. On mu potvrdi da je njegov potpis na papirima za izvoz kave. Situacija se komplicira. Lucía posjeti Lucreciju i želi da joj ona oprosti. Kaže joj da Sofía nije Sebastiánova kći. Gaviot kaže Juliji da su žene iz zadruge u teškom položaju. Julia joj daje neke savjete.

Lucíju obavijeste da je nađeno Eduardovo truplo. Iván se vraća u tvrtku i potuče se s Bernardom. Zaštitari ga izbace. Lucrecia odlazi s Lucíjom u mrtvačnicu na identifikaciju. Julia čita Octaviov dnevnik i otkrije da je imao sastanak s Gaviotom kod javnog bilježnika dan uoči smrti. Odmah zove bilježnika Israela.

Margarita se ispriča Gavioti zbog svih zlonamjernih komentara. Lucía traži Bernarda u tvrtki. Potreban joj je novac za Eduardov pogreb. Julia i Israel sastanu se u radnoj sobi na hacijendi. Ona ga moli pojašnjenje o dogovoru između pokojnog muža i Gaviote.

Bilježnik joj objasni da su sve bili potpisali, ali Iván je zakomplicirao. Lucía posjeti Sebastiána u zatvoru. On je ne želi vidjeti. Gaviota se opet sastane sa ženama iz zadruge. Isabel joj pomogne motivacijskim govorom. Lucía moli Ivána da zajedno pokopaju njezina oca, ali on je ostavi samu i otputuje na hacijendu.