Kafa s mirisom žene

Kafa s mirisom žene 83 epizoda

Julia vrati Carmenzi i Gavioti hektar zemlje koji im je Octavio dao. One ga isprva odbijaju, ali na kraju potpišu papire pred bilježnikom. Marcia pokušava uvjeriti Wilsona da skupa odu u drugu zemlju.

Iván dolazi na “Casablancu” i požali se Juliji jer je dopustila da Gaviota živi s njima. Sebastián dopusti Bernardu da kaže Juliji i Gavioti da ga neće još dugo pustiti iz pritvora. Margarita zabavlja Wilsona, a Gaviota pomaže Marciji da pobjegne. Skine joj elektroničku narukvicu s noge i one zajedno bježe.

Iván kaže majci da želi voditi iduću berbu. Julia mu kaže da će to Gaviota odraditi. Bernardo kaže majci da je Sebastián u zatvoru. G. Pedro pomaže Gavioti da skrije Marciju u podrumu svoga bara. Lucrecia odluči primiti Lucíju u svome domu na tjedan dana. Savjetuje joj da se vrati sa Sofíjom u New York.

Zbog krize u tvrtki Paula je veoma zabrinuta za svoje prihode. Marcela joj nudi posao u baru. Lucrecia planira otići u Italiju na dva tjedna. Želi se vratiti studiju i početi novi život. Paula počinje raditi kao konobarica. Julia kaže Gavioti da je Sebastián uhićen. Gaviota se sukobi s Ivánom i kaže mu da ima dokaze protiv njega.