Kafa s mirisom žene

Kafa s mirisom žene 84 epizoda

Marcela odlazi na prvi ultrazvuk. Gane je kucanje djetetova srca. Paula ima tešku večer u baru. Lemarcus je pokušava oraspoložiti. Marcela kaže Pauli da je trudna i pokaže joj sliku s ultrazvuka. Gaviota putuje u Bogotu. Posjeti Sebastiána. Kaže mu da mu Marcia može pomoći kako bi dokazao nevinost.

Iván se sastane s dvojicom klijenata u baru g. Pedra. Proda im novu berbu unaprijed. Margarita posjeti Leonidasa u mjesnom hotelu i ispriča se jer ga je udaljila od sebe. Bernardo razgovara s Gaviotom u tvrtki. Ona potpisuje ugovor kojim dobiva sve ovlasti za novu berbu na hacijendi.

Gaviota se vraća u grad i moli Marciju da svjedoči u Sebastiánovu korist. Marcia to odbije i predloži joj da iskoristi video kao dokaz. Lucía pokapa oca, Lucrecia je uz nju. Odlaze skupa u Café Élite i susretnu se s odvjetnikom.

Enrique daje Lucreciji papire za rastavu. Wilson ulazi u podrum g. Pedra. Otkrije ondje Marciju i Gaviotu. Uperi pištolj u njih. Carlos Mario zove Wilsona i prijeti mu. Gaviota ga moli da pusti nju i Marciju.