Kafa s mirisom žene 61 epizoda

Počinje proslava 70-godišnjice hacijende “Casablanca” u tvrtki “Café Élite”. Julia dolazi na proslavu sa šalom koji joj je Lemarcus dao. U svojoj kući nije našla smaragdne naušnice. Martín predlaže Ivánu da zajedno ulože novac. Carlos Mario i Marcia dolaze na proslavu.

Arthur kaže Sebastiánu da se klijent žalio na kavu i da moraju provjeriti kavu u spremištu. Julia mijenja svoje mišljenje o Carlosu Mariju. Gaviota, Carmenza, Margarita i Aurelio dolaze u “Café Élite”. Lucía, Julia i Iván nisu baš sretni zbog toga.

Maracucha razmišlja o povratku u Venezuelu, ali njezin sin ne želi onamo. Marcia kaže Gavioti da je Carlos Mario bio umiješan u neuspješnu Octaviovu otmicu. Kaže joj da Carlos Mario želi uništiti obitelj Vallejo i da s Ivánom pere novac.

Margot čuva Sofíju i primijeti da dijete ima vrućicu. Gaviota predstavlja dokumentarac, svi joj plješću. Bernardo se sastane s Carlosom. On mu predlaže da napusti zemlju kako bi mogao sam odlučivati o sebi. Iván predlaže Carlosu Mariju da uloži novac s Martínom.