Kafa s mirisom žene

Kafa s mirisom žene 56 epizoda

Marcia ne vjeruje Carlosu Mariju i tvrdi da je on smislio otmicu. On joj predbaci zbog njezine bliskosti s Ivánom i udari je. Sebastián razgovara s Julijom. Kaže joj da Iván iskorištava tvrtkine račune za osobni probitak.

Iván predloži Carlosu Mariju da zaprijeti Pablu Emiliju kako ih ne bi otkucao. Julia brani Ivána. Usred žučne rasprave zamoli Sebastiána da ne okreće brata protiv obitelji. Eduardo nazove prijatelja kako bi se raspitao o Martínu. On mu potvrdi da Tejeiros nije ovlašteni broker u Americi. Aurelio nabavi pozivnicu za Margaritu.

Carlos Mario ponudi posao Pablu Emiliju. Želi otvoriti tvrtku poput “Café Élitea” kako bi prijavio policiji Ivána i spasio se od obitelji Vallejo. Carmenza i Gaviota odluče otići na proslavu. Gaviota želi napraviti dokumentarni film koji bi prikazali na priredbi. Želi pokazati svakodnevicu beračica. Leonidas će joj pomoći.

Eduardo predloži Lucíji da zatraži posao u “Café Éliteu”. Julia posjeti Ivána i zamoli ga da podnese ostavku. Kaže mu da je postao pohlepan zbog prijateljstva s Carlosom Mariom. Aurelio i Pivisay svađaju se zbog Margarite. Eduardo pokrade Julijine knjige kako bi ih založio. Gaviota zove Sebastiána i moli ga dopuštenje da snimi dokumentarac.