Kafa s mirisom žene

Kafa s mirisom žene 55 epizoda

Sebastián kaže Marceli i Carlosu da se proslava neće održati u baru. Lucrecia posjeti Martína i vrati mu njegov rupčić. On joj kaže da ostane još malo. Gleda je požudno. Arthur putuje u Bogotu i kaže Sebastiánu da je Wilson optužio Gaviotu za otmicu.

Oni sumnjaju na Carlosa Marija. Martín tješi Lucreciju. Ona plače zbog bračnih problema. Sebastián se sukobi s Ivánom. Žali se na financijske nepravilnosti. Aurelio i Pivisay su pozvani na proslavu. Margarita će otputovati s njima u Bogotu.

Sebastián zapovijedi Ivánu da otpusti Pabla Emilija. Margarita će otputovati s njima u Bogotu. Sebastián naredi Ivánu da otpusti Pabla Emilija. Gaviota želi da joj Margarita bude desna ruka u zadruzi. Lucía pita Paulu kako je upoznala Martína.

Iván traži da mu Pablo Emilio da svoj otkaz. Marcia posjeti Gaviotu u uredu. Kaže joj da ju je Wilson optužio za Octaviovu otmicu. Gaviota sumnja na Ivána. Marcia će joj pomoći u istrazi. Aurelio se ispriča Margariti jer joj nije vjerovao. Sebastián se ispriča Gavioti u ime obitelji Vallejo. Marcia ispituje Carlosa Marija o Octaviovoj otmici. On govori da nije bio umiješan.