Kafa s mirisom žene

Kafa s mirisom žene 53 epizoda

Carlos Mario naredi Wilsonu da nadzire Marciju. Njegova sumnja u Ivána sve više raste. Sebastián kaže Lucíji da Gaviota radi nedaleko od “Café Élitea”. Carmenza razgovara s Gaviotom i kaže joj da moraju otići na proslavu na imanju.

Carlos pristane na partnerstvo s Marcelom i Sebastiánom kako bi spasio bar. G. Pedro ispituje Carlosa Marija je li on naručio Octaviovu otmicu. Sin sve niječe. Lucía kaže Juliji da Gaviota radi sa Sebastiánom. Moli je da joj pomogne da ode u tvrtku kako bi istražila što se događa.

G. Pedro upozori Carlosa Marija da će ga prijaviti policiji ako otkrije njegove nezakonite radnje. Paula kaže obitelji da je Iván kupio manji avion. Iván predloži Lucreciji da otputuju u Cartagenu novim avionom. Ona odbija.

Bernardo i Sebastián misle da se Iván nezakonito bogati. Lucrecia se sukobi s mužem. Misli da se bavi mutnim poslovima s Carlosom Mariom. Iván izbjegava odgovoriti na njezina pitanja i sam otputuje. Gaviota odlazi na predavanje i oduševljena je Isabelinim govorom.

Leonidas se vraća s puta i zagrli Gaviotu. Sebastián to vidi. Eduardo dolazi s kovčezima u kuću Vallejo. Sebastián prati Gaviotu i Leonidasa svojim autom. Otkrije gdje žive. Gaviota uči Leonidasa plesati tango, a on je poljubi.