Kafa s mirisom žene

Kafa s mirisom žene 52 epizoda

Marcia napušta Ivánov ured i naiđe na Lucreciju koja misli da je Marcia došla radi potpisa dokumenata. Lucía moli liječnika da pusti Sofíju iz bolnice. Kune se da će se brinuti o njoj. Lucrecia kaže Ivánu da ode na testiranje plodnosti.

Gaviota susretne Marciju pred tvrtkom. Djevojka joj kaže da sada radi s Leonidasom. Sebastián planira proslaviti 70 godina imanja “Casablanca”. Gaviota i Carmenza će dobiti poziv. Paula želi upoznati Martínove roditelje, ali njemu se ta zamisao ne sviđa. On kupuje karte za Španjolsku.

Sebastián predlaže Marceli da bude Carlosova partnerica i da kupi udio u njegovu baru. Lucía se vraća kući sa Sofíjom. Iván posjeti Marciju u njezinoj kući, Wilson to vidi. Marcela i Gaviota se slučajno sretnu pred tvrtkom. Carmenza u tom trenutku zove kćer jer Fernando neprestano plače. Marcela čuje dječji plač.

Gaviota i Carmenza dolaze u bolnicu s Fernandom. Sebastián također dolazi u bolnicu, u posjet Sofíji. Liječnici mu kažu da su dijete pustili kući. Carlos Mario počinje sumnjati da Marcia ima nešto s Ivánom. Sebastián i Carmenza se susretnu u bolnici. Ona mu laže i kaže mu da je došla na pretrage. Sebastián iskoristi priliku da je pozove na proslavu godišnjice imanja.