Kafa s mirisom žene

Kafa s mirisom žene 50 epizoda

Sebastián upozori Lucíju da ako ne potpiše predbračni ugovor, neće biti vjenčanja. Margarita se prepire s Maracuchom. Smatra da ju je prevarila spetljavši se s Aureliom. Gaviota i Leonidas se susretnu s Anthonyjem. Ona im kaže da želi pokrenuti zadrugu s beračicama.

Lucía i Sebastián se vjenčaju. Anthony prihvati Gaviotin projekt i pristane ga financirati. Daje joj i ključ novog ureda koji je unajmio za njih. Sebastián dobiva poruku na mobitelu. Objasni obitelji da mora otići u ured kako bi riješio neki problem.

Iván je nepovjerljiv prema Lucíji. Upozorava majku na nju. Sebastián se sastane s Gaviotom. Ured koji je Anthony unajmio nalazi se uz ured “Café Élitea”. Lucía je očajna jer se njezin muž ne javlja na mobitel. Sumnjičava je. Aura se vraća u “Café Élite”. Ondje se sastane sa Sebastiánom i da mu dokumente koji dokazuju pronevjeru.

Sebastián se sukobi s Gaviotom koja mu prizna da je napustila New York zbog Lucíjine trudnoće. Kućna pomoćnica Margot traži Ivána da joj kupi kuću. On joj prijeti ubojstvom.