Kafa s mirisom žene

Kafa s mirisom žene 41 epizoda

Marcia i Lucrecia i dalje razgledavaju stanove. Carmenza i Gaviota pristaju stanovati kod Leonidasa pod jednim uvjetom: da plaćaju stanarinu. Iván kaže Carlosu Mariju da će se Sebastián baviti njihovom posebnom vrstom kave. Šalju prvu isporuku kave “Dos Semillas”.

Lucrecia govori Marciji o svojim bračnim problemima. Sebastián putuje u Kolumbiju. Julia mu kaže da se mora oženiti Lucíjom i zauvijek zaboraviti Gaviotu. Paula odlazi u Carlosov bar i ondje ga ugleda s Carlosom. Počinje slutiti da su njih dvojica u vezi.

Marcela odluči provesti nekoliko dana na hacijendi. Ondje će se baviti svojim budućim restoranom. Paula govori Juliji da je Bernardo gay. Sebastián ga brani. Gaviota odluči da će se njezin sin zvati Fernando, po djedu s majčine strane.

Bernardo potvrdi majci da je gay. Ona ga izbaci iz kuće. Sebastián predloži Juliji da provede nekoliko dana u New Yorku kako bi bolje prihvatila tu vijest o sinu. Lemarcus šalje dio novca korumpiranom političaru. Sebastián potpisuje ugovor i službeno počinje upravljati proizvodnjom posebne kave.