Kafa s mirisom žene 33 epizoda

Gaviota briljira na tečaju o kavi. Svojim kolegama govori o brizi nad nasadima kave. Bernardo kaže majci da odlazi od kuće. Julia se uznemiri. Iván vodi Lucreciju u hotel “La Casona” gdje se prepire s recepcionerkom zbog onoga što su rekli njegovoj ženi.

Lucrecia shvati da je bila riječ o nesporazumu i odluči otići. Sebastián ugleda Gaviotu na drugoj strani ulice. Ona sjeda u taksi kako je on ne bi sustigao. On primijeti da je Diana s njome. Lemarcus objasni Marceli da neće moći živjeti skupa dok ne zarade dovoljno novca.

On razmišlja o financijskoj pomoći svojoj porodici. Sebastián odlazi u Danilov kafić i traži Gaviotu. Diana mu kaže da ne poznaje beračicu. Marcia posjeti Ivána u uredu. Pablo Emilio upozori Carlosa Marija. Danilo šalje Gaviotinu sliku i najavljuje muzičkii događaj na internetskoj stranici kafića.

Alvaro ugleda sliku i pošalje poveznicu Sebastiánu. Carlos Mario iznenada dođe u “Café Élite”. Marcia više nije ondje. Lemarcus i Marcela kuhaju za uglednom “chefa” u Carlosovu baru. Carlos Mario naredi Marciji da više ne dolazi sama u “Café Élite”. Iván zamoli Lucreciju da pomogne Marciji u kupnji novog stana.