Čuj me

Čuj me 9 epizoda

Ekim je na važnoj raskrsnici. Ima dva izbora da izađe iz teške situacije u kojoj se našla. Ili će se žrtvovati i spasiti drugaricu ili će gledati kako joj se život uništava. Na njoj je odluka. Lejla je sada i zvanično među tiranima koji se bore protiv svog najbližeg prijatelja.

Prije nego što prihvati poraz i povuče se, Ekim želi da sebi da da sebi posljednji dan. Ali zbog Melisine neočekivane akcije, njena sreća će ostati nepotpuna. Dok Selim i Bahar nastavljaju da rade sa inspektorom na zaustavljanju maltretiranja, Fikret će učiniti sve što je u njegovoj moći da ih zaustavi.

Kada se Selim i Bahar obrate Ekimu za pomoć, nailaze na neočekivan stav. Selčuk saznaje veoma važan detalj o Lejlinoj nesreći. Ovaj detalj će ga odvesti do važnih informacija vezanih za dan nesreće. Fikret će učiniti sve što je u njegovim rukama da mu pokvari planove.

Kanat će pokušati da shvati razlog promjene kod Ekim, ali bezuspješno. Na kraju, Hazal će joj pomoći. Nakon što sazna šta se desilo, Kanat će napraviti plan kako ne bi izgubio Ekim. U isto vrijeme kada se odnosi među njima poboljšaju, u školi ih očekuje veliko iznenađenje.