Čuj me 4 epizoda

Iako tiranija koju doživljavaju uznemiruje Ekima i Bekira, Ekim je odlučna ponovno ustati i boriti se protiv svih. U međuvremenu, ruka pomoći koja im se pruža iznenađuje sve. Dok se Kanat zbunjuje, učitelj Selim sumnja u ono što se dogodilo u školi sve više.

Na snimku Ekim koju Melisa drži u ruci stiže ime iznenađenja koje će ponovno poremetiti sve ravnoteže u školi. AZIZ. Kanat i Ekim su se poljubili. Super je ispalo što je Ekim rekla Melisi da ju je Kanat poljubio. Melisin izraz lica u tom trenutku bio je vrijedan svega. Melisa je sad spremna na osvetu. Sve ce uciniti da Ekim povrijedi.

Kanat pokusava dati do znanja Ekim koliko je Melisa opasna ali uzalud. Zbog partija koji se organizuje Ekim ceka teska večer. Ali gledati kako Melisi prosipa kantu prljave vode na glavu je zaista bilo divno.

Već smo znali da je razlog zašto je Kanat bio blizu Ekim bio da prikrije stvar s maskom zbunjujući je. Ali ono što me čudi je da Ekim također imala planove za Kanata. Oboje će iskoristiti svoje adute. Također, jako je dobar onaj ‘tko je od vas kukavica iza maske’ na kraju.