Čuj me

Čuj me 11 epizoda

Kombinacija Kanat i Ekim napravila je efekt bombe na fakultetu. Melisa poludi na ovaj prizor. Činjenica da svi saznaju da su njih dvoje ljubavnici uzdrmava Melisin ugled. Dok djevojke misle da Melisa više nije tako jaka kao što je bila, Melisa ne računa samo na Ekim. Na svojoj savjesti kuje veliki plan da ubije Kanata.

S druge strane, najsretniji dan Leyle, koja je pokazala da može prošetati do svih u školi, pretvorio se u noćnu moru, a udaljenost između nje i Ekim pada u ponor. Iako ova situacija šteti Ekim, ona mora šutjeti za svoj glavni cilj.

Dok Ekim koristi važno znanje koje je stekla kako bi ostvarila svoj veliki plan; najveći će udarac primiti od svog prijatelja za koju se žrtvovala. Iako boli, Ekim će nastaviti hodati putem koji smatra ispravnim; Na taj će način prepreka pred njom biti osoba koju najviše voli.

Oavj put ce se Lejla osvetiti Ekim preko Kanata koji pada na njene spletke.Melisa ponovo vraca svoja krila nazad. Kanat stvarno mora vidjeti istinu. Aziz nije nevin.Ali ono sto Kanatu nije fer jeste to sto se zeli preko Lejle osvetiti Ekim koja nije ni za sta kriva.