Čuj me

Čuj me 1 epizoda

Učenica Ekim, koja živi običnim životom u jednom od istanbulskih četvrti srednje klase, okrenuta je naglavačke zbog tragične saobraćajne nesreće koja joj se desila ispred ociju. Jedino čega se Ekim sjeća u vezi sa nesrećom je maska na licu vozača i njega drugarica Lejla koja leži na zemlji u krvi.

Ljudi iz okoline dižu ustanak kada saznaju da se automobil koji je udario Lejlu i pobjegao krije u kampusu koledža, koji je veoma blizu. Auto nestaje u pozadini škole u kojoj uče djeca iz bogatih i privilegovanih porodica.

Dok okrug traži pravdu, školske vlasti pokušavaju da ublaže reakciju davanjem stipendija za tri uspješna učenika iz okruga. Nakon nekog vremena, ovaj incident je zataškan. Ali Ekim neće ostaviti one koji su njenu blisku drugaricu okovali lancima za krevet.

Sigurna je samo u jedno: krivac je jedno bogato i razmaženo dijete ove škole. Ovaj koledž, koji kao pakao, koji je izgleda kao raj, ne čuva samo ovu tajnu. Iza gvozdenih kapija i visokih zidova krije opasnu istinu. Tiranija!

Nasilje grupe đačkih vođa će dovesti Ekim i druga dva siromašna učenika ove škole licem u lice sa životom. Kada Ekim pokuša da sruši mračni veo tajne i obezbijedi pravdu, njena osjećanja će se pomiješati i okrenuti njeno srca naopačke. Vjetar mladosti će biti toliko jak i duvaće tako nemilosrdno da u koledžu ništa više neće biti kao prije.