Home / Serije / Španske serije / Žena koja nije mogla da voli- La que no podia amar / Žena koja nije mogla da voli 53 epizoda

Žena koja nije mogla da voli 53 epizoda

Ana Paula kaže Rogeliju da je besmisleno to što ju je našao jer se ona ne vraća s njim. Rogelio joj kaže da će se vratiti ili će u crkvi doći do skandala. Traži od nje da se drži ugovora. Ona mu odgovara da zna kako nije kriv za smrt njezina dečka, a Rogelio je pita je li sad s njime.Maria zove i pita Rogelija je li našao Anu Paulu jer se Miguel pokušao ubiti.

Rogelio tada pita Anu Paulu kani li i napustiti svoga brata. Odlaze na hacijendu i tamo Ana Paula vidi da su posvuda rešetke. Rogelio joj kaže da je sve to zbog nje i da će sada naučiti voljeti ga. Nikad, kaže Ana Paula prkosno!Vanesa zove Cynthiju da se pridruži njoj i Davidu u osveti protiv Rogelija. Cynthia pristaje. Rogelio pita Rosauru poznaje li dečka Ane Paule. Rosaura odgovara da je Ana Paula bila sve vrijeme sa svojim ocem i da je gotovo nije ni viđala. Pametan odgovor, kaže on, ali ako ustanovi da mu je lagala, to će gorko požaliti.