Žena koja nije mogla da voli- La que no podia amar

Žena koja nije mogla da voli 162 epizoda

Ana Paula prizna Maríji da si je odlučila dati još jednu šansu s Rogeliom. Gustavo kaže Rogeliju da će se sukladno dogovoru odmaknuti i pustiti ga da bude sretan s Anom. Cynthia i Bruno uđu u Rogelijev ured i traže potvrde o vlasništvu. Ona ga zamoli da izvadi novac iz sefa, a ona će dotle zapaliti hacijendu jer, ako ona ne može uživati u njoj, neće nitko. Kad on uzme dokumente, izađe iz ureda ostavivši Cynthiju zaključanu. Ona zapali vatru i ostane zatočena. Bruno ukrade novac, no ulove ga Gustavo i Rogelio. Gustavo se nagurava s njim i pištolj opali, a za to vrijeme Cynthia pokušava pobjeći od vatre.

Gustavo je teško ozlijeđen, Rogelio oduzme Bruni pištolj i uperi ga u njega kako ne bi pobjegao. Gustavo zamoli Paulu da čuva njegovu kćer i da mu obeća da će biti sretna. Ponovi joj da je voli i izdahne joj na rukama. Margarito se jako uplaši kad otkrije da je Cynthia zatvorena u plamenu. Hugo je izvuče u nesvjesnom stanju i ona ostane unakažena opeklinama. Paula kaže Rogeliju da želi preuzeti brigu o Mary, ali skupa s njim. On joj zahvali na tome što mu je oprostila. Paula i Rogelio kažu Margaritu da će zajedno s Mary biti sretna obitelj.

U tom trenutku dođe Vanesa i moli ih za oprost. Zamoli Paulu da joj pruži priliku da se odnosi prema njoj kao sestra. Cynthia uđe u kupaonicu i dobije histerični napad kad vidi da joj je veliki dio tijela opečen. Želi radije umrijeti nego tako živjeti. Paula posjeti Rosauru u zatvoru i kaže joj da je sretna s Rogeliom i da joj je oprostila jer ne želi živjeti s mržnjom. Bruna u zatvoru seksualno zlostavlja Ćoravi, nudi mu protekciju u zamjenu za „usluge“. Vanesa da Pauli polovicu nasljedstva koje joj pripada. Njih dvije zagrle se, no prekine ih Dany. Rogelio zamoli Maríju da ga otprati do oltara kao njegova majka jer je smatra majkom. Vanesa i Dany Pauline su djeveruše. Na emocionalnoj ceremoniji Ana Paula i Rogelio postaju supružnici pred Bogom i pred svim uzvanicima zakunu se jedno drugomu na vječnu ljubav.