Sudbonosni dom

Sudbonosni dom 6 epizoda

Kada Zejneb uhvati za ruku Mehdija i odustane od razvoda zbog Kibrit, njihov zivot se mijenja u potpunosti. Mehdi priznaje pred svima da su on i Zejneb odustali od razvoda. Kibrit im kaze da su oni za nju sve.Zejneb pita Mehdija kako će postati porodica kada njoj niko ne vjeruje. Mehdi joj kaze da joj on vjeruje. Tada mu Zejneb obećava da se neće pokajati. Zejneb pita Mehdijeva sestra je li se to ona poigrava sa Mehdijem, ali Mehdi daje sestri do znanja da se ne moze u kuci niko tako ponašati prema Zejneb.

Zejneb nalazi nalaze u vezi trudnoce. Čiji su? Zejneb je šokiraa zbog očevog ponašanja. U lice mu kaze da se stidi sto mu je kcerka i da joj je ukrao djetinjstvo.Zejneb pita sestru da li je trudna?Mehdi pokušava da sazna ima li novosti o onima koji su ih prijavili te saznaje da je Ekrem Kaja taj. Zejnebina sestra odlazi u bolnicu, zeli da abortira. Zejneb je pita zar nije čula otkucaje srca, kako moze.Tada joj sestra kaze da moraju razgovarati.

Zejnep i Mehdi kreću na novi put u svojoj vezi. Sada nisu samo odgovorni za sebe, već i za Kibrit. Vijest da će novi član doći u porodicu, odjeknut će kao efekat bombe u kući. Uspostavljanje novog reda neće biti tako lahko kao što su pretpostavljali. Prizor sa kojim se suočava službenik, koji je došao da provjeri mjesto u kojem će Kibrit živjeti, još više će zakomplikovati situaciju. Nastala oluja bit će još jača. Zejnep i Mehdi ne znaju da zajedno sa tajnama skrivenim jedno od drugog, hodaju duž tanke niti. Kada se otkriju tajne, ništa više neće biti isto.

Tagovi

Slične objave

Back to top button
error: Zabranjeno kopiranje !!
Close

Otkriven je Ad Blocker

Molimo ugasite Ad Blocker zbog boljeg doživljaja na stranici.