Friday, February 26, 2021
Home Turske serije Sudbonosni dom Sudbonosni dom 28 epizoda

Sudbonosni dom 28 epizoda

- Advertisement -

Ljubav između Bariša i Zejnep se polahko razvija. Njihovi pogledi rasplamsavaju ljubav. Iako se vidi da Zejnep nije zaboravila Mehdija, Bariš sve čini da ga ona zaboravi. Zejnep osjeća krivicu zbog Mehidjevog stanja ali i stanja njegove kćerke koja možda može izgubiti oca.

- Advertisement -

Džemile, njegova sestra krivi Zejnep za Mehdijevo stanje. Vrhunac se dostiže Bariševom pojavom u bolnici. Ali i Sultan se također polahko zbližavaju. Sa druge strane Mehdijevo stanje je jako kritično i Zejnep je teško zbog toga. Loše vijesti dolaze jedna za drugom. Dzemile, Kibrit i Benal ostaju bez kuće jer ih izbacuju zbog toga što nisu imali za kiriju. Zejnep ih dovodi kod sebe kući.

- Advertisement -

Mehdijeva borba za život postavit će Zejnep licem u lice sa teškim izborom. Odluku koju će Zejnep donijeti u vezi s Mehdijevom budućnošću, naići će na negativnu reakciju Bariša i porodice. Bariš, poslije svega ovoga, poštuje Zejnepine odluke, zaustavlja svoj negativan stav prema svemu ovome. Veza između Bariša i Zejnep postaje sve toplija. Ali Riza, ubjeđuje Sultan i Emine da počnu raditi kod kuće.

Ova situacija stvara novi most između Bariša i Zejnep. Ali Riza i Sultan vode novi, kontroverzni, ali međusobno razumijevajući dijalog u istoj kući. Otpušten iz bolnice, Mehdi se vraća u zatvor. Ovdje upoznaje starog prijatelja svog oca: Džengiza. Počela su nova prijateljstva. Iako cijela porodica rado čeka dan kada će Mehdi biti pušten, zamke koje je postavio njegov neprijatelj još nisu gotove.

- Advertisement -

Najnovije objave