Home / Serije / Turske serije / Sudbonosni dom / Sudbonosni dom 22 epizoda

Sudbonosni dom 22 epizoda

Zejneb je shvatila da je Mehdi prati i odlučuje se da mu na neki način skrene pažnju na to. Ali Bariš ovaj put poduzima korak ispred nje. Zeynep je oprostila svima, osim Mehdiju.
Emine je bila ludo zaljubljena u Mehdija i činila je da to izgleda kao stvarnost. Emine je ovaj put zaista bila otvorena sa Zejneb. Rekla joj je da se ne boji jer po prvi put ima život ispred sebe. Bariš sve čini kako bi bio što bliži Zejneb. Zejneb treba slušati svoj unutarnji glas, čak i ako pogriješi, to će biti njene pogreške, njezin izbor i njene lekcije. Pojavljuje se sada i Bajram u kući, zbog čega? Zašto je došao?

Zejnepin stari bol će se ponovo pokrenuti sa dolaskom Bajrama koga je Mehdi doveo do njene kuće. Ali Zejnep nije više ona stara Zejnep i ona sada mora da napravi težak izbor da bi zaštitila svoj život, koji je gradila svojim rukama.
Mehdijeva paranoja i ljubomora se povećavaju zbog Bariša i pokušava na sve moguće načine da ponovo uđe u Zejnepin zivot. Njegova najveca podrška po tom pitanju je opet, niko drugi do Sakine.

Bariševa i Nerminina briga raste što se tiče Mehdija. Iznenadna Mehdijeva odluka iznenadiće sve ukućane.
Dok Džemile i Nuh pokušavaju da započnu novi život, Mužgan takođe razmišlja o odlasku u Erzurum na neko vrijeme.
U međuvremenu, u kući raste tenzija zbog Bajrama, koga je Mehdi doveo.
Dok Zejnep vrijedno radi na svom slučaju, stiže i datum za ročište koje će se održati u Bugarskoj. Međutim, ovo otežava Mehdiju da se izbori sa svojom, sve većom ljubomorom i ničiji život više neće biti isti, jer Burhan preduzima neke korake dok se sve ovo dešava.