Home / Serije / Turske serije / Sudbonosni dom / Sudbonosni dom 21 epizoda

Sudbonosni dom 21 epizoda

Počele su kružiti priče da se Zejneb udala po želji jedne majke a razvela po želji druge majke. Mehdijeva sestra je ta koja uživa pričajući Mehdiju o tome. Mehdi je pita zašto je toliko bila uporna da ga rastavi od voljene žene? Ona mu kaze da bi Zejneb prije ili poslije otišla. Dok Mehdi gaji lažne nade, Zejnep pokušava da jasno definiše svoje granice. Međutim, svi Zejnepini napori bit će beskorisni jer će samo zapaliti vatru u Mahdiju. Sa sjemenom sumnje, Mehdi ne može kontrolisati osjećanja u sebi.
Burhan se pred Mužgan pojavljuje sa potpuno drugačijim iznenađenjem. Ovo će nepovratno promijeniti njihov odnos. Namjerava da natjera Mehdija da plati za njegovo razočaranje. Bariš i Nermin, koji su sve zabrinutiji zbog Mehdijevog ponašanja, nastavljaju da rade zajedno i podržavaju Zejnep.

Žene će kod kuće dobiti prvi posao. Pokazat će se da je ovaj slučaj teži nego što su očekivale i u pomoć će im priskočiti neočekivana osoba za njih. Zejnep pokušava da pobjegne od tjeskobe u sebi i usredsredi se na posao. Donošenje pozitivnih promjena na poslu daje joj snagu. Mehdi, naprotiv, gubi snagu i predaje se događajima koji mu se dešavaju. Ali Zejnepina savjest će je ponovo ukrstiti sa Mehdijem. Mehdi ponovo dolazi do Zejneb na posao i ona mu kaze da se ipak još nije promijenio, ostao je isti.Nakon toga Mehdi je privuče k sebi i poljubi. Zejneb mu kaze da mu nije oprostila i da to više ni slučajno ne radi.Mehdi je pita zašto, je li to neko postoji u njenom životu? Zejneb mu kaže da je još ne poznaje i da li to treba njega zanimati? Šta će biti ako se to i desi da nađe nekog drugog? Mehdi je tada počinje pratiti.