Princeza bez krune

Princeza bez krune 6 epizoda

Širin, čiji je svijet uništen, tjera Masal da da obećanje koje je gotovo nemoguće održati. Ali Masal je shrvana svojom riječju i pronalazi rješenje kako povesti Džunejta na opasno putovanje. S druge strane, dok su Fuat i Šrin dovede na rub donošenja važne odluke, Jagmurina znatiželja o Evginovoj prošlosti stvara jaz između dvoje zaljubljujenih. Ištar ne propušta svoju priliku i pokušava zavesti Engina s iznenađujućom ponudom. Ali na kraju će Zehra donijeti odluku koja će sve iznenaditi i izludjeti od bijesa.

Masal je jako tuzna zbog optuzbe da je bila lopov i kradljivica nakon čega joj se majka naljuti i kaze da ne moze vjerovati da joj je kćerka kradljivica. Masal joj prizna da jeste krala ali sve je to radila da bi joj skupila novac za operaciju. Majka joj kaze da nije smjela da bude kradljivica i da se to ne smije više desiti.

Rat između Evgina i Fuata će biti veoma težak.Evgin se pita zasto je tako reagovala majka od Masal i pokusava da sazna istinu. I dalje krivi Fuata za sve. Dok se Masal i dalje ljuti i dere na Masal pitajuci je zasto je to uradila, tada ulazi Fuat u kucu i Masal kaze da je to on učinio pokazujuci na Fuata.