Omer

Omer 54 epizoda

U finalnoj epizodi serije, dok Gamzeovo odsustvo brine Omera, Gamze, koja je upala u Tayfunovu zamku i kidnapovana je, biva u velikom strahu. Sametova smrt žalosti Rešata i Nurhajata. Çiçek, koja ne može dobiti ljubav koju želi u svom braku, kaže Reşatu da će otići iz Nurhayata.

Kako vijest da je Gamze kidnapovana pada kao bomba, Ömer počinje tražiti načine da je spasi. Saznanje koliko je Tayfun opasan muškarac još više povećava svačiju anksioznost. S druge strane, ulažu velike napore da od Tune sakriju šta se dogodilo njegovoj majci.

Nisa je jako iznenađena kada sazna za raniju vezu između Nurhayata i Reşata. Ömer, Reşat i Hakan kreću u opasnu operaciju spašavanja Gamzea. Hakan, koji pokušava da se iskupi sa Nisom, iznenada se nađe usred borbe na život i smrt.Gamze i Omer su odlučili da svima kazu da će se vjenčati. Gamze na kraju i kaže pred svima.

Čiček je odlučila napustiti Rešata.Gamze kaze Omeru da je jako sretna. On joj kaže da će uzeti vjenčanicu i biti najljepša mlada na svijetu, a Gamze mu kaže da ne zna da li će biti najljepša ali zna da će biti najsretnija.