Omer

Omer 49 epizoda

Dolazak poziva za razvod braka je šok za Ömera i sve ostale. Dok je Ömer duboko ožalošćen ovakvim saznanjem ove vijesti, Gamze je također nezadovoljna ovim lošim tajmingom, ali smatra da im ne preostaje ništa drugo nego razvesti se.

Gledajući Nurhayat kao Sametovu ženu trese Reşat, i otkrivaju se neke tajne koje su se dogodile u prošlosti između njih dvoje i promijenile njihovu sudbinu. Gamze, koju svi kritiziraju i tretiraju hladno jer je podnijela zahtjev za razvod, od Tahira dobiva podršku koja joj je potrebna.

Tahir, koji želi izbrisati svoje greške iz prošlosti, ulaže veliki trud u poslovanje restorana. Nisa, s druge strane, s uzbuđenjem čeka bilješke svog tajanstvenog ljubavnika. Dok Reşat saznaje važan problem o Sametu, Çiçek se suočava s prizorom koji je iznenadi. Gamze i Ömer, koji se ne žele razvesti, ali ne mogu pronaći drugi izlaz, na rubu su gorko-slatkog rastanka.

Otkriven je razlog zašto je Gamze ostavila Ömera, i da je taj razlog da neće imati djece. Kada Ömer to čuje, oni će se ponovno pomiriti jer je pitao da li ima opet nade za njih? Hoce li Gamze pristati da se ponovo spoje?