Omer

Omer 43 epizoda

Gamze pada u nesvijest u sobi. Kada Omer uđe u sobu ugleda Gamze na podu, a ulazeci u sobu Omer saznaje da je Gamze trudna. Pokušava je šokiran saznanjem dozvati i daje joj umjetno disanje.Gamze zavrsava u bolnici i gubi bebu. Omer je shrvan jer mu je tajila istinu. Gamze je u rukama Izzeta jer mu odlazi na vrata zbog dogovora koji ce naravno on iskoristiti u svoju korist.

Tahir ne bi trebao umrijeti ne plativši cijenu za ono što je prouzročio, trebao bi moliti za smrt, ali ne umrijeti. Ni Tahir nije ovoliko očekivao, gore stvari su bile gore, ovaj Izzet će natjerati Tahira da ga traži svijećom. Jako mi je žao Tune. Ponašaju se kao da ne postoji.Je li Emine toliko voljela Yamana?Iz Nurettinovog pogleda u posljednje vrijeme bilo je očito da će pomoći Reşatu.

Ako Hakan i Emine izbacuju Nisu iz kuće, nemam više nikakve nade. Kako je Emine mogla tako nešto učiniti? Umjesto da podrži svoju majku, ona se udružuje sa svojim ocem i izbacuje je iz kuće. Zar Gamze nije imala pameti niti je razumjela? Zna da je Izzet upleten u cijelu obitelj. Zar nikad nije posumnjala?