Omer

Omer 44 epizoda

Omer je u posljednji trenutak spasio Gamze iz velike opasnosti u kojoj se nalazila, ali se osjeća prevarenim i razbijesni se kada se otkrije laž koju je izrekla Gamze.Ovaj razvoj događaja uzrokuje da odnos između njih postane još napetiji. Eda i Nilufer koje je Alije mučila, pokušavaju postići da se njihov glas čuje. Tahir, s druge strane, počinje primjećivati ​​neke situacije koje mu se ne sviđaju u procesu obrazovanja njegovih kćeri.

Viždan kuje plan za spašavanje djevojaka i poduzima akciju da uhvati Nuretina u zamku. Nisa se prestala boriti sa svojim emocijama i pojavljuje se pred Ozgurom. Ali Emine, koja je pod utjecajem teških dana kroz koje je prošla, čini korak koji će njezinu majku dovesti u vrlo tešku situaciju.

Resat traži rješenje u vezi s kućom, ali ne prihvaća Čičekina nastojanja da ga podrži. Neočekivana potpora od Nuretina ima moć promijeniti sve ravnoteže. Gamze, koja je bila shrvana onim što je doživjela, boji se da će izgubiti vezu s Omerom i Tunom jer Šule ustrajno ostaje u njihovim životima i na kraju čini potez koji iznenadi čak i nju samu.

Gamze je u soku kada joj sin kaze da se nje boji i da je ne zeli blizu sebe. S druge strane Omer odlazi ocu na vrata i pita ga moze li prespavati kod njega veceras? Rešat se iznenadi.Mislim da je Tahir Efendi napokon došao pameti, ali nadam se da mu ni djeca ni obitelj neće oprostiti.

Gamze nije muško, Omer je muško, on treba da brine o tvojoj zeni umjesto da ide za Sule, Gamze je izgubila bebu, shrvana je, Omer treba da je uz nju a ne da juri Sule, kakva sramota.Gamze to jasno daje do znanja Omeru.