Biografije

Mustafa Mert Koç – Biografija

Mustafa Mert Koç fenomen je društvenih medija, rođen u Istanbulu 1994. godine. Diplomirao je na Fakultetu političkih nauka na Sveučilištu Atılım. Pohađao je i glumačke treninge u Los Anđelesu. Mustafa Mert Koç, koji je do sada glumio uloge u mnogim filmovima i serijama, počeo je glumiti 2014. godine u filmu pod nazivom Kolpaçino. U 2018. godini glumio je lik Cema u seriji Şahin Tepesi, koja je došla na ATV ekrane, i lik Ömera u seriji Benim Adım Melek, u kojoj je glumio 2019. godine.
Filmografija:
Benim Adım Melek (Ömer, 2019)
Şahin Tepesi (Cem, 2018)
Ketenpere (Trafik Polisi, 2017)
Organik Aşk (Bülent, 2017)
Yeter (Mert, 2016)
Hayat Bazen Tatlıdır (Onur, 2016)
Kolpaçino (Kral, 2014)

Slične objave

Back to top button
Translate this website »
error: Zabranjeno kopiranje !!

Otkriven je Ad Blocker

Molimo ugasite Ad Blocker zbog boljeg doživljaja na stranici.