Home / Biografije / Mustafa Mert Koç – Biografija

Mustafa Mert Koç – Biografija

Mustafa Mert Koç fenomen je društvenih medija, rođen u Istanbulu 1994. godine. Diplomirao je na Fakultetu političkih nauka na Sveučilištu Atılım. Pohađao je i glumačke treninge u Los Anđelesu. Mustafa Mert Koç, koji je do sada glumio uloge u mnogim filmovima i serijama, počeo je glumiti 2014. godine u filmu pod nazivom Kolpaçino. U 2018. godini glumio je lik Cema u seriji Şahin Tepesi, koja je došla na ATV ekrane, i lik Ömera u seriji Benim Adım Melek, u kojoj je glumio 2019. godine.
Filmografija:
Benim Adım Melek (Ömer, 2019)
Şahin Tepesi (Cem, 2018)
Ketenpere (Trafik Polisi, 2017)
Organik Aşk (Bülent, 2017)
Yeter (Mert, 2016)
Hayat Bazen Tatlıdır (Onur, 2016)
Kolpaçino (Kral, 2014)