Biografije

Kaan Çakır – Biografija

Kaan Çakır, koji je otvorio oči u životu u Istanbulu Bakırköy-u 1977, bio je vrlo uspješan student u srednjoškolskom periodu, ali uprkos svim akademskim kvalifikacijama, odlučio je studirati na Konzervatoriju da bi studirao glumu na istanbulskom univerzitetu. Rođen je 01.02.197. godine. Visok je 1,81 m a tezak 82 kg. Znak u horoskopu je vodolija. Boja očiju: Smeđa. Kaan Çakır, koji se kasnije pokazao i u pozorištu Dormen, prvi put se pojavio u seriji Istanbulske bajke 1999. godine i bio je cijenjen. Kasnije se to nije završilo i postalo je ime poznato po serijama Leyla i Mecnun.Kao student, u kinematografiju je stupio 1996. godine i sudjelovao u filmu Güle Güle autora Zeki Ökten.
Filmografija:
2019 – Benim Adim Melek – (Alpay)
2016 – Bodrum Masalı – Bodrumska priča (Cahit) (TV Dizisi)
2015 – Yemekteydik ve Karar Verdim (Sinema Filmi)
2015 – Muna (Sinema Filmi)
2015 – Adı Mutluluk (TV Dizisi)
2013 – Su ve Ateş (Hamza) (Sinema Filmi)
2013 – Eksik Sayfalar (Sinema Filmi)
2012 – Kalbim 4 Mevsim (Selçuk) (TV Dizisi)
2012 – 2013 – Böyle Bitmesin (Latif) (TV Dizisi)
2012 – Leyla ile Mecnun (TV Dizisi)
2010 – Romantik Komedi (Ergün) (Sinema Filmi)
2010 – Farklı Desenler (TV Dizisi)
2009 – Kış Masalı (Mehmet) (TV Dizisi)
2008 – Gölge (Nevzat) (Sinema Filmi)
2008 – Derdest (Turgut Üstün) (TV Dizisi)
2007 – Leylan (Güven) (TV Dizisi)
2006 – Polis (Tayfun İzmitli) (Sinema Filmi)
2004 – Aliye (Avukat Önder) (TV Dizisi)
2003 – Çaylak (Emre) (TV Dizisi)
2003 – Bir İstanbul Masalı (Necati) (TV Dizisi)
2001 – Hiçbiryerde (Polis) (Sinema Filmi)
1999 – 2001 – Yılan Hikâyesi (Kosta) (TV Dizisi)
1999 – Güle Güle (Kahveci Dilaver) (Sinema Filmi)
1996 – 1999 – Kara Melek (Ertan) (TV Dizisi)
1993 – Süper Baba (TV Dizisi)
1993 – Hastane (TV Dizisi)A

Slične objave

Back to top button
Translate this website »
error: Zabranjeno kopiranje !!

Otkriven je Ad Blocker

Molimo ugasite Ad Blocker zbog boljeg doživljaja na stranici.