Jedno srce

Jedno srce epizoda 20

Tim kreće za Izmir i vraća se u Istanbul nakon vijesti da je turnir odveden u Istanbul. Iako je Deniz još uvijek ogorčen na Yigita, odlučio mu je dati još jednu šansu. U međuvremenu, dobre vesti iz Kanade čine Deniza veoma srećnim, ali Yigit nije toliko uzbuđen što će ići.

Prva utakmica turnira dolazi. Dva protivnika su zbunjeni konfrontacijom. Oni idu na klizalište da podele svoje adute u hokeju, ali igra postaje velika borba i diskvalificiraju se sa turnira.

S druge strane, Melda dolazi da gleda utakmicu, vidi more spaseno od požara; je odlučan da riješi tajnu iza vatre. Melda se suočava sa Denizom, koji čuje Halita, i veoma je ljut. Jigit je prešao granicu ugrožavajući Denizov život.
Dok Akif sreće ljubav svog života u vremenu koje nije očekivao, Halit je sada siguran u svoja osećanja prema nlknuru. Vreme je da razgovara sa svojom decom i Josifom, a odgovor koji će dobiti je poslednji korak za njegovu ponudu nlknuru.

Meldini tragovi o požaru dovest će je do Jigita. Cem pokušava da sakrije koliko situacija, učenje, Yiğit ide u obračun. Presuda Denizovih dva brata, koji su pokušali da ga ubiju, zaustavili su ga. Valiant je i veoma ljut i zbunjen. Međutim, to će olakšati njegovu odluku o Kanadi.

Slične objave

Back to top button
Translate this website »
error: Zabranjeno kopiranje !!

Otkriven je Ad Blocker

Molimo ugasite Ad Blocker zbog boljeg doživljaja na stranici.