Jedno srce

Jedno srce epizoda 18

Tim pomaže Akifu da se riješi problema. Međutim, da bi se to pitanje u potpunosti zatvorilo, potrebno je pronaći veliku količinu novca. Halit pronalazi rješenje; ako pobede na turniru organizovanom za pripremu za gornju ligu, moći će da daju taj novac. Tim je uzbuđen što će se turnir održati izvan Istanbula.

S druge strane, nesreća kojoj je Deniz izložen će donijeti novu osobu, Cem. Cem, koji je na prvi pogled bio impresioniran Denizom, iznenadio ga je, Deniz, koji se nije borio da nauči te stvari, iskusio bi mučne trenutke. Štaviše, iako niko od njih još ne zna, životi Yiğita i Cema se već ukrštaju.

Oğuzhan odlučuje da Cenayev prijedlog za brak bude sličan njegovim šalama, a njegovi prijatelji mu pomažu. Međutim, neće biti lako dobiti odobrenje Oğuzhanove majke za ovaj brak. S druge strane, Halit, koji ne može da shvati klknur-ov ljubomoran stav, naučit će istinu od Aslı-ja i biti prvi put svjestan klknur-ovih osjećaja.

Dok se sve to dešava, Osman, koji jede unutra, ne može odoljeti želji da upozna svog oca, ode da ga vidi, ali je zvanično otpušten sa vrata. On ne govori Yigitu o tome, ali je proklet. Ekrem, koji se želi osloboditi Osmana i Yiğita, pronalazi rješenje za Yiğit. Ali reakcija vašeg sina neće biti onako kako se nadao. Jigit, koji je još jednom bio razočaran svojim ocem, saznaje da je Ekrem učinio Osmanu. Nema načina da se oslobodi njegovog gneva; ovaj gnev će izazvati veliku grešku, a Denizov život će biti u opasnosti.

Slične objave

Back to top button
Translate this website »
error: Zabranjeno kopiranje !!

Otkriven je Ad Blocker

Molimo ugasite Ad Blocker zbog boljeg doživljaja na stranici.